«Новий рік у Закарпатті 2024» Воловець. 4 дні від 5400грн

Київ – Житомир — Звягель – Воловець — Косино — Берегово –Чинадієво — Львів

Знижка кожному до 10.12.23 — 100грн

29.12.2023 П’ятниця

19.00 м. Київ, ст. метро Житомирська біля автосалона «Інфініті» — Збір групи та посадка в автобус євро класу.

20.30 зупинка та посадка туристів в м. Житомир Автовокзал  заправка «БРСМ»

21.30 зупинка та посадка туристів м. Звягель (Новоград-Волинський окружна).

23.00 зупинка та посадка туристів м. Рівне (окружна, готель «Айвенго»)

30.12.2023 Субота

07.00 – прибуття в с. Воловець та поселення в обраний готель. Розселення проводится у приватних міні-готелях, «Верховина», «Едельвейс», «Грінвіч» (номери з усіма зручностями)

Готелі розташовані серед Карпатських гір на висоті 500 м. над рівнем моря. Навколо гори, ліс, чудове повітря. Готелі мають альтанки та мангали. Поруч знаходяться гірськолижні курорти Пилипець, Подобовець.

Готель «Едельвейс»

Готель «Гринвич»

Готель «Верховина»

09.00  Сніданок. Виїзд на екскурсію: Гірськолижний курорт «Пилипець», Водоспад «Шипіт», мінеральні джерела Келечинська та Соймовська вода,  підйом на панорамному підйомнику на оглядовий майданчик гори Гимба (1491 м.) Та знаменита чайовня «У Сурія»

Туристів супроводжує досвідчений екскурсовод, який розкаже Вам безліч легенд та казок про найдивовижніши місця Закарпаття.

За бажанням Ви можете кататися на санках та лижах на гірськолижному підйомнику Пилпець.

Повернення в Готель, вечеря, вільний час. За бажанням Ви можете відвідати сауну, або форелеву ферму.

31.01.23 Неділя

8.00 Сніданок. Виїзд на екскурсію с. Чинадієво — Замок Шенборнів, Термальні води Косино, Дегустація вин в с. Берегово.

Замок Берегвар, або в минулому Мисливський замок Шенборнів, а в наші дні — санаторій «Карпати» — один з найкрасивіших пам’яток України.

Цей палац був побудований графом Ервіном Фрідріхом Шенборн-Бухгаймом у 1890—1895 роках. Коло палацу був розбитий чудовий сад-дендрарій (нині Парк санаторію «Карпати») із декоративним озером у центрі. Висаджені рідкісні породи дерев — самшит, катальпа, сосна Веймута, канадська ялина, японська вишня (сакура), розовий бук, італійська глиниця; чагарників — дойція, гортензія тощо.

Сам мисливський замок побудований у неоромантичному стилі, що поєднує романські та готичні мотиви. Оригінальність палацу ще й у тому, що він має 365 вікон (кількість днів у році), 52 димоходи (кількість тижнів у році) і 12 входів (алегоричний ряд можна доповнити самому). Замок прикрашений багатим декором (барельєфи, флюгери, вітражі) на тему родової геральдики графів Шенборнів; діє баштовий годинник з курантами. У палацовому парку встановлені закладний пам’ятний знак (з написом угорською мовою) і дві скульптурні композиції — «Олень» і «Ведмедиця з ведмежатком». Обриси викопаного наприкінці XIX століття ставка (за задумом власника парку) умовно відтворюють карту Австро-Угорської імперії.

Як то кажуть, у кожного пристойного замку обов’язково повинна бути своя легенда і, само собою, привид. І замок Шенборнів в цьому ряду не є винятком. Існує досить відома легенда, що оповідає про графа Шенборна. За переказами граф з маніакальною наполегливістю перевіряв свою дружину на відданість і влаштовував їй різні випробування. Графиня з честю витримала всі його перевірки, але одного разу терпіння її лопнуло, і вона кинула чоловіка. Але після смерті душа графині не знайшла спочинку, і тепер по замку бродить привид жінки в чорному вбранні …

Дегустація Вина в унікальному місці » Дегустаційний зал родини виноробів Урста».

Власні виноградникі господарства Урста розташовані на 4 гектари і ростуть в екологічно чистій зоні району, в урочищі “Мала гора”, на висоті 200-250 метрів над рівнем моря. «Пивнніці» вирубані в скелі мають вік понад 400років. Глибина до 25 метрів.Тут досі дотримуються усіх традицій виготовлення закарпатського вина.

Запрошуємо Вас відвідати Термали Косино. Велетенський термальний басейн з фонтанами-джакузі, виконаними у вигляді традиційних закарпатських напоїв (пива, вина, кави та палинки – угорської фруктової горілки), та найвищим у світі  фонтаном-ілюзією з термальною водою – Золотим краном, що символізує найцінніше джерело здоров’я людини – воду.

17.00 повернення в готель

Підготовка до зустрічі Нового 2024 року. 

Запрошуємо Вас зустрічати Новий рік з Нами. Старовинні традиції, смачна Закарпатська кухня, Дід Мороз та Снігуронька, жива музика, веселі ведучі, які проведуть конкурси та розваги. Новорічний феєрверк.

 01.01.2024 Понеділок

11.00 Сніданок. Вільний день, або екскурсія на Пилипець.

Поруч знаходиться Форелева ферма, де Ви зможете половити рибку, а потім Для Вас її приготують на мангалі.

Сауна, Колиба, Чани — за бажанням.

Вівторок 02.01.2024

8.00 сніданок. Виїзд на єкскурсію гірськолижний курорт «Плай». Тут Ви зможете покататись на лижах, санках, сноубордах, відвідати СПА-центр «Шафран», музей, дитячий розважальний комплекс.

13.00 виїзд у Львів.

17.00-21.00 Вільний час у Львові. Пропонуємо Вам погуляти вечірнім Львовом, завітати на святкову ярмарку, або пройтись по тематичним закладам: «Криївка», «Гасова лямпа», «Копальні кави», «Дім Легенд» і т. д.

20:00 виїзд в м. Житомир/Київ

Середа 03.01.2024р.

04:00 прибуття в Житомир. 06:00 прибуття в Київ (орієнтовно)

Вартість туру Житомир: Едельвейс, Верховина  3-4міст. розміщення — 5600грн, Грінвіч — 5400грн

— 2ухм розміщення — Едельвейс, Верховина — 5800 грн; Грінвіч — 5600грн (1 особа)

Усім нашим туристам новорічний подарунок

У вартість туру входить:

Проїзд комфортабельним автобусом євро класу  по маршруту: Київ-Житомир-Воловець-Львів-Житомир-Київ, проживання, 4 сніданки\2 вечері, медичне страхування, супровід по маршруту.

Додатково сплачується:

Новорічна вечеря — 1650грн -дорослі, 1350грн — діти

  • Термальні басейни Косино- 500,00грн.,
  • єкскурсійно-транспортне обслуговування — 400грн (обов’язково)
  • Дегустація вина — 200грн
  • прокат гірсько лижного спорядження від 150,00грн. до 250,00грн. за добу.
  • Вхідні квитки, обід, власні витрати.

*Для вдалого відпочинку ТА «Креветка-тур» рекомендує взяти з собою теплий одяг, зручне взуття, Купальники, халати, тапочки, рушники, документ, який засвідчує особу та обов’язково гарний настрій :)

*Туристична агенція залишає за собою право змінювати кількість, порядок та час екскурсій, або замінити їх на рівноцінні.